måndag 13 augusti 2007

Hej då Schulmania


Här blandar vi högt och lågt. Igår ett adjö till Tony Wilson och idag ett farväl till Schulmania. Men att Calle Schulman slutade blogga var trots allt söndagens kulturhändelse. Schulmania har varit sommarens roligaste läsning. Till skillnad från de två andra Schulmännen - Alex och Katrin - har Calle varit konsekvent i odlandet av sin bloggpersonlighet. Som det är väldigt svårt att ta helt på allvar, men också omöjligt att avfärda som bara ett skämt. Schulmania är en sån typ som är fascinerande och underhållande i text, men kanske inte den man vill ha som vän.

Slutat blogga, förresten. Jag har svårt att tro att han inte väldigt snart dyker upp på en annan blogspot-adress. Att han kommer synas och föra ett jävla oväsen är i alla fall helt klart. Han skulle förmodligen upphöra att existera utan uppmärksamheten.


Och fatta det här: enligt Bloggportalen har Schulmania 116 162 besökare. Det är en jävla massa klick. Det sista inlägget på bloggen hade senaste jag kollade 647 kommentarer. Snubben kan det där med marknadsföring.

Inga kommentarer: