måndag 1 oktober 2007

Vilket fantastiskt erbjudande

Ja, tack! Vad roligt det ska bli. Bara tanken på att satsa mina besparingar på Euro VIP Casino får det att pirra ända ned i tårna. Men samtidigt kan jag känna mig trygg – deras marknadsföring är ju väldigt förtroendeingivande. Luke Webber skriver att de är Europas ledande "spel arrangör", de har "realistisk grafik" och man får dessutom 400 euro gratis. Och eftersom han skickade mejlet till min jobbadress så måste det ju vara ett seriöst företag.

Samtidigt ska jag nog ta och teckna ett abonnemang med Populär mobil som ringde alldeles nyss. Det lät visserligen som om försäljaren var på fest när han ringde - i bakgrunden hördes flera röster och det lät ganska stökigt - men det var nog bara alla de människor som tecknat abonnemang.

Förresten, är det någon som vet om Natures own fortfarande är in business? Jag fick ett erbjudande om att gå med för några år sedan, men fegade ur. Nu när jag redan tagit två livsavgörande och positiva beslut så känner jag att jag även är mogen för direktförsäljning som fristående distributör.

1 kommentar:

gunilla sa...

idag skrattar jag åt dig inte åt mig. du är rolig