fredag 13 april 2007

Min röst i din dator


Det gick väl så där i dagens tv-snack. Jag fortsatte pissa på TV4 och slå på Bingo Royale. Men jag hyser ändå ett visst hopp för Johanna Koljonen och David Bexelius och "The Nine". Inslaget finns på Honungs hemsida. När länken är borttagen (förmodligen efter helgen) kan man klicka på lyssna igen, välja fredag 13 april, blocket 10.30-11.00 och spola fram ca 10 minuter. Mycket nöje!

6 kommentarer:

Peter Backlund sa...

Bästa på TV i år är ju (förutom Göran Persson) duellen mellan Janne Josefsson och Lasse "Hjälmen" Adaktusson i Godmorgon Sverige.

u-mensch sa...

Det är ju extremt farligt att basha Bingo Royale - trots att det egentligen är det enda man vill.

Förresten hur fan kunde Bexeliussläppa den förbi en sån pressbild :D.

Andreas sa...

Peter: Jo, debatten mellan Janne J och Lars A är rolig. Som en arg loppbiten trashank som skäller på en italiensk vinthund. Avgör själv vem som är vem. Jag tror det var i gårdagens Aftonbladet som Janne J sa "smockan hängde i luften". Haha! En sann journalistthug. Lars Adaktussons krönika i SvD var å andra sidan mer eller mindre obegriplig.

Andreas sa...

U-mensh: Hur menar du med att det är farligt att basha Bingo Royale? Menar du för att alla redan har gjort det så förstår jag vad du menar.

Bexelius ser ju nästan alltid lite för glad ut på pressbilderna :-)

Anonym sa...

Tja Andreas, vill bara med detta inlägg visa att jag varit inne på din sida. Skriver mer nästa gång.

/Rasmus

michael sa...

Janne vs. Lasse var def. en av mina tv-höjdpunkter förra veckan. Maken till bra start på morgonen var länge sedan jag hade. Jag hävdar att detta är ett PR-trick iscensatt av Tv8:s PR-byrå för att driva upp Lasses låga tittarsiffror.

Bingo Royale, ja vad säger man...(ingenting)

Peter: "Italiensk vinthund", den för vi in i böckerna - haha!