torsdag 29 mars 2007

Umeå Open


Idag börjar Umeå Open och jag ska inte dit. Det känns ju lite så där. Men om jag skulle dit skulle jag se den svenska punkrockens framtid The Bombettes, nyvågarna Knugen Faller och electropopande Jeans Team. Jag skulle kolla upp om Lucky Soul och The Futureheads är nåt att ha, men jag skulle förmodligen gå och dansa till Kavinsky eller Double Trouble istället. Jag skulle framförallt hänga i Pub Freja när Teres och Sara i Äktenskapet spelar skivor.

2 kommentarer:

Martin sa...

Jag kom just hem från första kvällen på Umeå Open, tycker inte de lyckats speciellt bra med sina bokningar iår, visst är det många bra band...men man hade hoppats på lite grymmare bokningar nu när det är 10-års jubileum. Längtar du allt för mycket så får du väl gå och se Kavinsky imorgon på Debaser Medis, annars så kommer nog Andreas Terners "Umeå Open blogg" på VK:s hemsida vara en av festivalens höjdpunkter! http://www.vk.se/kategori_blogg.jsp?category=312&blog=true&leftmenu=132 var

Andreas sa...

Jag och brorsan funderar på att gå på Kavinsky ikväll.
Jo, Umeå Open har förvånansvärt få intressanta bokningar i år. Jag älskar ju festivalen i alla fall, den har gjort en jävla massa gott genom åren. Men jag håller med om det du skrev på justanotherfashionkid att de kunde plockat upp några artister från Göteborg.
Tack för tipset om Terners blogg!